Šćepanović: Trinkijeri nije čudotvorac

Novi pomoćni trener crno-belih kaže da Andrea Trinkijeri može vratiti Partizan na pobednički put, ali da on nije čudotvorac i ništa neće moći da uradi preko noći

Crno-beli trenutno zauzimaju sedmu poziciju u ABA ligi sa dve pobede i tri poraza, dok su u Evrokupu peti sa jednom pobedom iz pet utakmica. Vlado Šćepanović ističe da će biti potrebno mnogo truda da bi se situacija popravila.

 Andrea je odličan trener, sigurno jedan od najboljih u Evropi. Uvek sam poštovao njegovu košarkašku filozofiju. Trudićemo se da Partizan vratimo na pobednički put, ali svi moraju da budu svesni da to ne ide preko noći. Potrebno je vreme i mnogo rada kako bi stvari krenule u dobrom pravcu, što svi očekujemo – rekao je Šćepanović za Informer.

Srećan je, kaže, što će ponovo biti deo crno-bele porodice, ali i što će opet sarađivati sa Trinkijerijem, kojem je bio pomoćnik u Bambergu.

– Stvarno mi je drago što ću biti pomoćni trener Partizana, kao i što ću ponovo raditi sa Trinkijerijem. Za crno-bele me vežu posebne emocije. Igrao sam u Humskoj, a sad ću biti na malo drugačijoj poziciji. Svakako sam spreman za novi izazov i uskoro stižem u Beograd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.