Rousselle Jonathan dželat iz senke, Zvezda ispala iz Evrokupa!

Crvena Zvezda uprkos lošeg poluvremena i sjajne treće četvrtine ipak ostaje bez pobede. Ovim porazom je i zvanično zapečaćena sudbina ekipe sa malog Kalemegdana. Sada se mogu fokusirati na Regionalnu ligu i predstojeći Kup Radivoja Koraća. Da li ćemo videti neke promene nakon ovog poraza koji se svrstava na listu “onih” utakmica u kojima je dobrih elemanata bilo jako malo?

Zvezda je i večeras odigrala loš meč u skladu sa trenutnom formom ekipe i još jednom pokazala da tim koji je ubedljiv u Aba ligi sa skorom 16-1 itekako poseduje svoje slabosti i mane. Pitanje je hoće li navijači i sada kriviti Cirbesa ili će to pak nakon ovog poraza biti neko drugi? U Zvezdi i pored Reglandovog indeksa korisnosti +25 ne možemo reći da se posebno istakao, što važi i za sve ostale pojedince. Beron se dugo tražio kroz ovaj meč, uspevši da veže dve trojke u trećoj četvrtini uspeva uhvatiti kakav takav ritam i utakmicu završava sa 12 poena. Dobrić je skupio 10, dok su Ristić i Čović postigli po 9. Davidovac nije dobijao šansu.

Ekipa Limoža je uspela da se vrati u meč i pored dvocifrene prednosti gostujuće ekipe na startu poslednje deonice. Domaćini su poene pravilno rasporedili i svako je dao neki doprinos u ovoj počasnoj pobedi. Volja i želja nikako nisu izostale te je i krajni rezultat ipak pozitivan. Dvocifreni su bili Jerry Boutsiele i Isaiah Miles sa po 13 poena. Meč viner je svakako do tada neprimetni Jonathan Rousselle koji u poslednjem minutu uspeva da veže 5 poena uz pogođen šut za 3 pri rezultatu 67-71 i odmah u sledećem napadu, nakon amaterske greške Mo Faye-a, jakim ulazom na 14 sekundi do kraja postavlja i konačni rezultat ove utakmice.

Poeni Po Deonicama1234
LIMOGES CSP1525824
CRVENA ZVEZDA MTS BELGRADE16192511

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.