Roma pazari u Milanu

Iako je Roma izgubila dva možda i najbolja fudbalera u ovom prelaznom roku – Naingolana i Alisona, sva je prilika da ovaj tim neće biti preterano oslabljen u novoj sezoni jer čuveni sportski direktor Monći ovog leta radi fantastičan posao!

Suso Milan Roma Seria A

I dok je u toku jučerašnjeg dana izašla informacija da se “vučica” dogovorila sa članom osvajača Svetskog prvenstva u Rusiji Nzonzijem, danas se pojavila još jedna vest koja će obradovati sve simpatizere ovog kluba.

Naime, tim iz Rima je u odmaklim pregovorima sa fudbalerom Milana Susom!

Monći traži još jednog fudbalera koji može da igra na krilnim pozicijama, a izbor je pao na odličnog vezistu Milana koji je ruku na srce imao nešto lošiju sezonu.

Spekuliše se o sumi od 30 miliona evra, mada, sva je prilika da će “rosoneri” pristati i na nešto manju cifru pošto je Suso već imao izlaznu klauzulu od 35 miliona evra (za strane klubove) koja je istekla prošle nedelje i koju očigledno niko nije želeo da plati.

Po pisanju “Gazete delo Sport” “vučica” je ponudila 25 miliona evra, ali i nešto veću platu od one koju je španski internacionalac imao u Milanu.

Po nekim nezvaničnim informacijama, Suso ima veliku želju da se oproba u Ligi šampiona, pa su velike šanse da do ovog transfera zaista dođe.

U prošloj sezoni, fudbaler Milana je sakupio 50 mečeva za ovaj klub, postigao 8 golova i zabeležio odličnih 14 asistencija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.