Real propustio da dovede Atletikovog junaka

Da li će Real žaliti zbog propuštene šanse?

garses

Atletiko Madrid je poznat kao klub koji odlično posluje, imaju fantastičan tim, ne troše mnogo novca i uvek su u samom vrhu, kako u španskoj ligi, tako i u Evropi.

Čolo Simeone je već pričao kako oni nemaju finansijsku moć kao neki drugi klubovi i da oni nemaju pravo na grešku kada su transferi u pitanju, a izgleda da su još jednom pogodili, makar za sad.

Atletiko je bio bolji u utakmici koju su odigrali za vikend, ali na kraju su jedva uzeli i bod na svom stadionu protiv Eibara, a debitant, mladi Borha Garses je postigao gol koji je njegov tim spasao poraza.

Borha Garses ima samo devetnaest godina,  mladi napadač je stigao u Atletikovu omladinsku školu 2016. godine, ali zanimljivo je da je pre Atletika on bio na probi i u Malagi i u Realu, i da su ovi timovi imali šansu da ga dovedu, ali su na kraju odustali od te opcije.

Mladi napadač je želeo da ode u Real, njegova cela porodica navija za “Kraljevski klub”, a ako nastavi ovim tempom izgleda da će ispisati još jednu fudbalsku priču o tome kako je neki velikan imao ispred nosa fantastičnog igrača i nije iskoristio šansu da ga dovede.

Da li će Real žaliti zbog propuštene prilike?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.