PUKLA BOMBA NA APENINIMA!

Kakvo jutro na ”Čizmi”, eksplozija koja se dugo čekala, Čelsi ostao kratkih rukava.

”Bludni sin” kako su ga nazvali navijači Juventusa se vraća kući. Juventus i Milan su dogovorili trampu, Bonući nazad u Torino, dok će Kaldara i Iguain u Milan. Milan je postavio utlimatum Juventusu, putićemo Bonućija ali želimo Kaldaru, dok je Juventus imao uslov da Milan povede i Gonzala Iguaina, to se na kraju sve dogovorilo i čekamo samo zvanične potvrde.

Milan će za Iguaina platiti 20.000.000 za pozajmicu plus obavezan otkup ugovora sledećeg leta u iznosu od 35.000.000 evra. Što se tiče Kaldare, to je klasična zamena ”glava za glavu” koja se često praktikuje u Italiji. Naime, Leonardo je imao sinoć sastanak sa Iguainovim bratom, i uspeo je da izboksuje ugovor za Argentinca koga je Juventus na sve načine pokušavao da skine sa platnog bilansa.

Juventus je čak zahtevao da Milan pošalje Bonućija i doplati za Kaldaru, u taboru Milana to nisu hteli ni da čuju, ali su svim silama hteli da oforme tandem Romanjoli-Kaldara. Što se tiče Iguainove plate, biće identična kao u Juventusu, iako je zahtevao milion ipo više, Milan to nije mogao da plati.

Deluje da je ovo najbolji scenario za sve, znamo kakve je Bonući partije pružao u Juventusu, znamo da Iguain ne bi imao mesta u Juventusu kao ranijih sezona, a najveći gubitnik u celoj ovoj priči je Čelsi, koji će morati da se zadovoljni Ruganijem, iako su hteli i Iguaina i Kaldaru.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.