Promovisan Smiljanić!

Milan Smiljanić po treći put postao je fudbaler Partizana.Iskusni defanzivni vezista potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima i nosiće dress a brojem 99.

Lola Smiljanic Partizan

Smiljanić je na promociji istakao da je svestan težine igranja u Partizanu I da je spreman da pomogne klubu na najbolji mogući način.

Doveo sam liniju do savršenstva. Formu sam doveo u red. Došao sam u svoj klub. Taj poziv ne može da se odbije. Jedino za ovaj klub mogu da dajem 100 odsto mojih mogućnosti. Želim da ispoštujem sve i da pokažem da sam spreman da pomognem Partizanu. U službi sam kluba. Znamo koji su prioriteti kluba. Svestan sam težine, koje možda nisam bio kao mlad igrač, rekao je Smiljanić.

Popularni Lola se osvrnuo i na saradnju sa trenerom Miroslavom Đukićem, za kojeg misli sve najbolje.

-Zajedno smo ostvarili odlične rezultate. Drago mi je što ćemo opet sarađivati. Znam ga dobro, a i on zna da sam ja pošten igrač. Može da mi poveri bilo što na taktičkom planu.

Smiljanić je apostrofirao Danila Pantića kao igrača koji treba da bude predvodnik ove generacije crno-belih.

Partizan ima dobar tim. Tu su talentovani, ali i iskusni igrači. Danilo Pantić treba da bude nosilac igre. Prošao je Partizanovu školu, kao i većina nas. Treba da dokaže da je vođa, kazao je Smiljanić i dodao da je sada daleko ozbiljniji i da neće praviti gafove kao u prošlosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.