Niksi se vraćaju na staze stare slave?

Uprava Njujork Niksa ima “paklen” plan za naredne sezone.

Nakon sjajnog “Ol-Stara” nastavljaju se “tračevi” u NBA ligi, ko bi mogao gde da pređe. Sve više se priča o ponovnom oformljivanju Njujork Niksa, koji “spavaju” već nekoliko sezona u nazad. Plan uprave Niksa je da dovedu dve velike zvezde u tim, a njihove prve želje su dva ovogodišnja “Ol-Star igrača.

Prvi sjajni šuter, košarkaš Milvokija, Kris Midlton. On ove sezone prosečno beleži preko 17 poena uz oko 6 skokova. Takva statistika, kao i “klač” momenti, bili su dovoljni da se pojavi na “Ol-Star” utakmici na kojoj je odigrao veoma dobro, upisavši 20 poena u porazu Janisove ekipe. On je velika želja Niksa, ali ne i igrač zbog kojeg bi bila propast, u koliko ne bi došao.

A sad, njhov glavni pik je ni manje ni više, Kevin Durent. Trenutno jedan od najboljih igrača lige i ovogodišnji “MVP” odnosno najkorisniji igrač “Ol-Star” utakmice. Ove sezone u proseku ima preko 27 poena u 7 skokovai nešto manje od 6 asistencija. Trenutno je po proseku peti najbolji strelac lige ove sezone i definitivno je jedan od lidera čitave konferencije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.