Izvučeno telo iz olupine aviona kojim se vozio Emiliano Sala

U olupini aviona kojim je pre dve nedelje leteo argentinski fudbaler, pronađeno je ljudsko telo. Operacija izvlačenja trajala je nekoliko dana, ali još uvek nije poznato da li se radi o telu Emiliana Sale ili pilota Dejvida Ibotsona.

Avion je nestao s radara na letu iz Nanta Kardif prošlog ponedeljka. Sala je potpisao ugovor za Kardif vredan 17 miliona evra, te je otišao u Nant da se pozdravi sa saigračima s kojima je delio svlačionicu tri i po godine. Po povratku u Kardif avion je nestao s radara i od tada mu nema traga.

Сродна слика

Istražitelji su u sredu izjavili kako će avion biti izvučen na površinu u nadolazećim danima, tako da još uvek ne znaju gde se nalazi drugo telo i da postoji mogućnost da je i ono u olupini.

Engleski Mirror objavio je da su telo uspeli da izvuku iz olupine, te da se ono trenutno nalazi na brodu u blizini mesta pada aviona, ali još uvek nije stigla objava o kome se tačno radi. Navodno su i članovi obe porodice spremne na identifikaciju ukoliko to bude potrebno i s nestrpljenjem očekuju nove informacije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.