Filipović dao obećanje!

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović obećao je srpskom narodu da će selekcija dati sve od sebe ne bili se još mnogo puta videli na balkonu Skupštine Srbije.

Filipovic Srbija Vaterpolo

– Pre svega, da se zahvalimo i da se poklonimo svi ovim momcima i stručnom štabu, ovim divnim ljudima koji su zaslužni za ovaj trijumf. Hvala vam svima što ste došli večeras i obećavam da ćemo dati sve od sebe da se vidimo, ako bog da još koji put – rekao je Filipović na balkonu.

Gojko Pjetlović se zahvalio svim navijačima na podršci i istakao je da je selekcija Srbije kao jedna velika porodice.

 – Divno je slaviti sa ovim momcima. Mi smo kao jedna velika porodica, kao braća smo. Divno je igrati za Srbiju i biti pred ovim narodom. Volimo da se pojavimo ovde, jednom kad uđe pod kožu, ne može se zaboraviti. Hvala svima na podršci – kazao je Pjetlović.

Jedan od najboljih srpskih igrača Andrija Prlainović nije krio svoje zadovoljstvo što se ponovo pojavio ispred navijača sa zlatnom medaljom sa velikog takmičenja.

 – Svaki put je veliko zadovoljstvo. Kad vidimo koliko smo usrećili naš narod, kolika energija postoji kada su uspesi reprezentacije prisutni je osećaj koji se ne može opisati. Nadam se da će biti još povoda za ovakvo slavlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.