Crvena zvezda sprema fenomenalnu završnicu prelaznog roka!

Pored Milana Borjana, koji je danas produžio ugovor do 2023. godine, dresu Crvene zvezde su jako blizu Mirko Ivanić i Milan Gajić.

Mirko Ivanić je davnašnja želja Crvene zvezde, a sada će konačno stići na “Marakanu”. Ofanzivni vezista je 2016. iz Vojvodine prešao u Bate, iako ga je u to vreme Partizan silno želeo. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 13 utakmica i postigao jedan gol. Ivanić sa visinom od 183 centimetara igra ofanzivnog veznog i od njega se očekuje ba bude predvodnik Crvene zvezde u budućnosti.

Francuski Lekip večeras je preneo vest da bi Zlatni Orlić i član Bordoa u naredna dva dana i zvanično trebalo da postane igrač Crvene zvezde. Prema informacijama prestižnog francuskog lista desni bek rođen 1995. godine preseliće se na Marakanu kao slobodan igrač, pošto će raskinuti ugovor sa francuskim klubom. Tačnije, Bordou će pripasti procenti od narednog transfera Milana Gajića.Pored toga Francuzi pišu da će Milan Gajić potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom na 3,5 godina.

Sa ovom dvojicom pojačanja, crveno-beli će već ovog proleća imati skockan tim za napad na Ligu šampiona ili Ligu Evrope na leto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.