Bakajoko u Milanu?

Dolazak novog trenera loše je uticao na veznog igrača.

Bakajoko je nepoželjan u ekipi Čelsija i novi menadžer Sari mu je stavio do znanja da neće igrati previše u sada već novoj sezoni Premijer lige. Postojale su nade da će se francuski vezista uklopiti u novu filozofiju tima i da će naći svoje mesto, ali do toga nije došlo. Dolazak Žoržinja je bio bukvalno zeleno svetlo Bakajoku da napusti tim, ukoliko želi da igra.

On je u Čelsi došao prethodnog leta iz ekipe Monaka za 40 miliona evra, ali deluje da nije opravdao očekivanja. Došao je kao zamena za našeg reprezentativca, Nemanju Matića koji je neposredno pre toga prešao u Mančester junajted. Bakajoko je prošle sezone u Premijer ligi imao 25 nastupa na kojima je njegova igra bila prilično bleda.

On je sada na korak od potpisa ugovora sa ekipom AC Milana, koja je ozbiljna u nameri da ga dovede. Jeste da je u Premijer ligi završen prelazni rok, ali samo kada je reč o dolascima, dok su odlasci iz tima veoma realna opcija. Milan ima ideju da Bakajoka dovede na pozajmicu, pa da nakon godinu dana otkupi njegov ceo ugovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.